office@voltsan.ro0746061308
Meniu
My cart

Nu ai niciun produs în coș.

Total: 0.00 lei
Total: 0.00 lei

Modalități de plată

În magazinul online, Voltsan îți pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

– Plată online integrală cu carduri emise sub siglele Visa și Mastercard.

– Plată ramburs la primirea coletului (numerar)

1. Plata online integral cu carduri emise sub siglele Visa și Mastercard

Plata online se realizează în condiții de maximă siguranță folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzactii online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plată pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plată foloseste un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Procesatorul de carduri nu va avea nici o obligație (nici față de CUMPĂRĂTORUL Final, nici față de VÂNZĂTOR) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denunțarea unilaterală a contractului de către CUMPĂRĂTORUL Final și nu va răspunde în nici un fel față de acesta.

Datele cardului de plată ale CUMPĂRĂTORULUI nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul voltsan.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate CUMPĂRĂTORUL va fi informat înainte de introducerea datelor.

Clienții pot comanda online de pe site-ul Voltsan folosind carduri emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise în străinătate, atașate la conturi în altă monedă, conversia se face în lei la cursul valutar al băncii emitente. Plățile efectuate din afara teritorului României se fac în LEI.

 

Datele ce vor fi introduse pentru efectuarea plății sunt următoarele:

• Numărul cardului (16 cifre)

• Data expirării (luna și anul)

• Codul CVC sau CVV (3 cifre)

• Numele de pe card

 

Carduri acceptate la Voltsan

Daca alegi să efectuezi plata online cu cardul (Visa, Mastercard), vei fi redirecționat într-o pagină securizată a procesatorului de plăți online.

Detaliile cardului nu vor ajunge la Voltsan și niciun angajat Voltsan nu va intra în posesia datelor de card. Tranzacția se desfășoară pe serverele procesatorului de plăți online.

După înregistrarea cu succes a comenzii, suma plătită va fi blocată în contul tău, urmând a fi încasată de către Voltsan doar după confirmarea comenzii.

2. Plata ramburs la primirea coletului (numerar)

După selectarea produselor dorite și introducerea datelor cerute selectează “Plată ramburs la primirea coletului”. Plata se va efectua în numerar către transportator la momentul livrării comenzii.

În cazul livrărilor cu plata ramburs, persoanele juridice pot achita suma maxima de 5000 lei, iar persoanele fizice 10000 lei.

Ai intrebari? Scrie-ne!